پاورپوینت درباره نقش علوفه حبوبات در تغذيه حيوانات

پاورپوینت درباره نقش علوفه حبوبات در تغذيه حيوانات

قبل از خرید حتما توضیحات را کامل مطالعه نمایید

صفحه اصلی
راهنما
محصولات
درباره ما
قوانین
نقشه سایت
تماس با ما

پاورپوینت درباره نقش علوفه حبوبات در تغذيه حيوانات

9000 قیمت

پاورپوینت درباره نقش علوفه حبوبات در تغذيه حيوانات

پاورپوینت درباره نقش علوفه حبوبات در تغذيه حيوانات

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 26 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

نقش علوفه حبوبات در تغذيه حيوانات

الف- كليات

نقش علوفه حبوبات در تغذيه حيوانات:
با پيشرفت علم تغذيه انساني و احتياج بشر به شير، كره، تخم مرغ و گوشت و بطور كلي غذاهاي با منشا حيواني تهيه گياهان پر ارزش و پروتئين دار براي حيواناتي كه مورد استفاده انسان قرار مي گيرند اهميت زيادي دارد. همگام با اين عمل بايد از غذاهاي مكمل و دانه اي كه حاوي مقدار زيادي پروتئين مي باشند مانند كتان- بادام زميني، تخم پنبه و غيره نيز استفاده نمود و احتياجات دامهائي را كه به مقدار زيادتري پروتئين نياز دارند مرتفع ساخت.

در حال حاضر قيمت و مقدار اين مواد مغذي يا فشرده روز بروز تغيير مي كند زيرا مقداري از آنها از يك طرف به مصرف تهيه مواد غذائي انسان رسيده و از طرف ديگر بر تعداد دام و دامپروري ها و در نتيجه مصرف آنها افزوده مي شود.
بنابراين  براي جبران اين كمبود دامپروران از علوفه خانواده حبوبات كه حاوي مقدار قابل ملاحظه اي مواد پروتئيدي هستند استفاده و بهره برداري بعمل مي آورند.

مزاياي علوفه حبوبات:
علوفه حبوبات نسبت به ساير علوفه از چند برتري خاصي دارد:
1- علف حبوبات باعث خوشمزگي و خوش خوراكي جيره هاي غذائي مي شود.
2- به علت غني بودن از نظر پروتئين بهترين مواد ازته جيره دامي را در تعليف و تغذيه بوجود مي آورد و سرانجام به جبران كمبود پروتئين علوفه غلات كمك مي نمايد.
3- از نظر كلسيم و ويتامين D و A و ساير ويتامينها غني ترين علوفه مي باشد.
4- كشت توام آنها با گياهان علوفه اي خانواده غلات موجب بالا رفتن ميزان پروتئين علوفه مخلوط مي گردد.

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

الف- كليات

نقش علوفه حبوبات در تغذيه حيوانات:

مزاياي علوفه حبوبات:

تركيب و ارزش غذائي علوفه حبوبات:

درصد تركيب غذائي چند نوع علف حبوبات و غلات (در ماده خشك)

ب- گروه يونجه

1- يونجه معمولي

تركيب و ارزش غذائي يونجه:

اثر عوامل مختلف در تركيب و ارزش غذائي يونجه:

الف- چگونگي تهيه علوفه خشك

ب- مرحله درو:

- رابطه بين درصد ماده خشك و سن در يونجه

مرتع يونجه:

بهره برداري و مصرف يونجه:

پودر يونجه

تركيب مواد غذائي پودر يونجه (درصد ماده خشك)

2- يونجه لبلابي يا يونجه گل زرد


خرید

پرداخت آنلاین