پاورپوینت با موضوع تغییرات پس از صید و فساد در ماهی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 12 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
تغییرات پس از صید و فساد در ماهی
تغییرات پس ازصید و فساددرماهی
1- جمود نعشی
ماهی پس از صید تا فساد مراحل زیر را طی می کند :
جمود نعشی Rigor Mortis
اتولیز یا خود هضمی Self Digestion یا از بین رفتن و خراب شدن یاخته و بافت ها به وسیله آنزیم های داخلی
فساد نهایی یا Putrefaction یا تجزیه نسوج به وسیله میکروارگانیسم ها
اکسیداسیون و فساد چربی ماهی ها :
1- اتواکسیداسیون که با واکنش اکسیژن بر روی چربی های اشباع نشده ایجاد می شود
2- اتولیز چربی ها که یک هیدرولیز آنزیمی است که اسیدهای چرب را آزاد میکند و گلیسرول نیز محصول آنهاست
فهرست مطالب و اسلایدها:
جمود نعشی
جمود نعشی Rigor Mortis
عضله تیره وسفید درماهی
عوامل موثربرجمود نعشی
گونه ماهی
وضعیت جسمی
اندازه ماهی
وضعیت تقلا هنگام صید
حمل ونقل ودستکاری بدن ماهی
دما
وضعیت خونگیری
بلوغ جنسی