پاورپوینت با موضوع تغییرات پس از صید و فساد در ماهی

پاورپوینت با موضوع تغییرات پس از صید و فساد در ماهی

پاورپوینت با موضوع تغییرات پس از صید و فساد در ماهی

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 12 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

تغییرات پس از صید و فساد در ماهی

تغییرات پس ازصید و فساددرماهی
1- جمود نعشی

ماهی پس از صید تا فساد مراحل زیر را طی می کند :


 جمود نعشی   Rigor Mortis
اتولیز یا خود هضمی  Self Digestion   یا از بین رفتن و خراب شدن یاخته و بافت ها به وسیله آنزیم های داخلی
فساد نهایی یا Putrefaction    یا تجزیه نسوج به وسیله میکروارگانیسم ها
اکسیداسیون و فساد چربی ماهی ها :
1- اتواکسیداسیون که با واکنش اکسیژن بر روی چربی های اشباع نشده ایجاد می شود
2- اتولیز چربی ها که یک هیدرولیز آنزیمی است که اسیدهای چرب را آزاد میکند و گلیسرول نیز محصول آنهاست

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

جمود نعشی

جمود نعشی Rigor Mortis

عضله تیره وسفید درماهی

عوامل موثربرجمود نعشی

گونه ماهی

وضعیت جسمی

اندازه ماهی

وضعیت تقلا هنگام صید

حمل ونقل ودستکاری بدن ماهی

دما

وضعیت خونگیری

بلوغ جنسی


دسته:

پاورپوینت با موضوع تغییرات پس از صید و فساد در ماهی

خرید آنلاین