پاورپوینت با موضوع اختصاصات ماهی قزل آلا

پاورپوینت با موضوع اختصاصات ماهی قزل آلا

پاورپوینت با موضوع اختصاصات ماهی قزل آلا

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 78 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

اختصاصات ماهی قزل آلا

 این ماهی دارای یک نوار پهن به صورت رنگین کمان در هر طرف بدن است. 
دوره تخم ریزی از پائیز تا اواخر بهار و تعداد تخمها بین 5-1 هزار عدد است. 
امروزه ماهی قزل آلای رنگین کمان به صورت ماهی شماره یک اکثر کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان سرد آبی در بیشتر نقاط جهان درآمده است. 
از خصوصیاتی که این ماهی را مورد توجه قرار داده، سازش آن با شرایط پرورش متراکم است.
این ماهی در انتخاب غذا زیاد سختگیر نیست و از سرعت رشد خوبی نیز برخوردار است.

ارجحیت پرورش ماهی قزل آلا

 قزل آلای رنگین کمان از خانواده آزاد ماهیان (Salmonide)  با نام علمی  
Onchorhynchus mykiss است 
 نام انگلیسی Rainbow trout معروف است.
 در میان آزاد ماهیان این  گونه تنها گونه ای است که برای پرورش بسیار مناسب تشخیص داده شده است، چرا که از سرعت رشد مناسبی برخوردار است.
 این ماهی به راحتی از غذاهای دستی مصنوعی استفاده می کنند. 

این گونه را می توان به راحتی در کانالها،حوضچه های گرد،مستطیل و سیلویی از جنس بتن یا فایبر گلاس پرورش داد.
 از لحاظ ظاهری قزل آلای رنگین کمان بدن کشیده ای دارد، باله هایش توسعه یافته و تعداد آن هشت تاست. این باله ها شامل دو باله سینه ای، دو باله شکمی،یک باله مخرجی،یک باله دمی و دو باله پشتی است که یکی از آنها بالای بدن ماهی و در وسط قرار دارد و دارای شعاع است. باله پشتی دیگر کوچک و بدون شعاع و بر روی ابتدای ساقه دمی قرار دارد.

رنگ بدن این آبزی سبز زیتونی، در پشت خاکستری روشن و سفید در شکم با خال های سیاهرنگ می باشد.
قزل آلای رنگین کمان دهان بزرگی دارد که هنگام صید طعمه به علت آزاد بودن استخوان های فکی، به مقدار زیادی باز می شود و طعمه های بزرگ را شکار می کند. 
دهان این ماهی بر روی فک ها، سقف و زبان دندان های تیز و به عقب برگشته ای دارد که تنها برای گرفتن و هدایت طعمه به دستگاه گوارش کاربرد دارند. 


فهرست مطالب و اسلایدها:

ارجحیت پرورش ماهی قزل آلا

محیط زیست طبیعی قزل آلا

نیازهای زیستی قزل آلای رنگین کمان

انتخاب بچه ماهي خوب و سالم

آداپتاسيون يا مرحله سازگاري

آلودگی آب و فلزات سنگین

درجه حرارت

اکیسژن محلول

هوادهي برجي يا طبقاتي

هوادهي سطحي

هوادهي تزريقي

هوادهي آبفشان

استفاده از اكسيژن خالص

كاهش درصد ميزان غذادهي

عواملي كه باعث كاهش ميزان اكسيژن محلول در آب مي شوند

حداکثر اشباع اکسیژن (mg/l) در درجه حرارت های مختلف

مواد معدنی

منابع تامین آب کارگاه ها

چشمه ها

انواع چشمه ها

چشمه های سقوطی (Reocrene)  

چشمه های حوضچه ای (limnocren)

چشمه های گسترده (Holocren)

نهر ها و رودخانه ها

معایب

آب دریاچه ها و سدها

آبهای زیر زمینی

میزان آب مصرفی در پرورش ماهی قزل آلا

مساله طبق فرمول لگر

میزان آب مورد نیاز در سیستم باز


دسته:

پاورپوینت با موضوع اختصاصات ماهی قزل آلا

خرید آنلاین