پاورپوینت با موضوع ميكروبيولوژي مواد غذايي

پاورپوینت با موضوع ميكروبيولوژي مواد غذايي

پاورپوینت با موضوع ميكروبيولوژي مواد غذايي

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 20 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

ميكروبيولوژي مواد غذايي

مبحث  اول
مقدمه اي بر ميكروبيولوژي مواد غذايي

بخش دوم
میکربها از چه طریقی وارد مواد غذایی می شوند؟

منابع ورود ميكروارگانيسمها در مواد غذايي

از طريق فلور طبيعي مواد خام غذایی
از طریق تماس با انسان،تجهیزات... در طي فرآوري و جابجا شدن
بطور اتفاقی از طریق هوا، آب و خاك
 
میکربها در گیاهان

سطح گیاهان سالم (سبزیجات و میوه جات) در حین رشد حاوی فلور میکربی –شامل باکتری، محمر و کپک - است که اهمیتی در فساد مواد غذایی ندارد.
میکربهای بیماری زا می توانند از طریق گیاهان آفت زده به گیاهان سالم در حین برداشت منتقل شوند.
اگر خاک با فاضلاب آبیاری شود محصولات گیاهی می توانند حاوی میکربهای بیماری‌زا نیز باشند.
فلور طبیعی میکربی گیاهان زمانی که آنها می رسند و پیر می شوند دچار تغییر شده و ممکن است در حین برداشت و نگهداری آنها باعث فساد آنها شوند.

فلور گیاهان رسیده و پیر شده

شامل:
باکتریهای تجزیه کننده پکتین
تعداد زیادی کپک که قادر به تجزیه ترکیبات آلی پیچیده هستند (نقش اینها در طبیعت چیست؟)

فلور میکربی در غلات

قارچهای مزرعه‌ای (field fungi)
قسمت اعظم فلور میکربی غلات قبل از برداشت
قارچهای انباری (storage fungi)
فسمت اعظم فلور میکربی غلات بعد از برداشت  (مثلا بخاطر کاهش در محتوی رطوبت)
شامل حانواده های Penicillium,Aspergillus, Fusarium
آیا  Aspergillus flavus  (قارچی که مسئول تولید افلوتاکسین مثلا در پسته ایران است) یک قارچ مزرعه ای است یا انباری؟


دسته:

پاورپوینت با موضوع ميكروبيولوژي مواد غذايي

خرید آنلاین