پاورپوینت درباره روشهای نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت درباره روشهای نگهداری مواد غذایی

قبل از خرید حتما توضیحات را کامل مطالعه نمایید

صفحه اصلی
راهنما
محصولات
درباره ما
قوانین
نقشه سایت
تماس با ما

پاورپوینت درباره روشهای نگهداری مواد غذایی

10000 قیمت

پاورپوینت درباره روشهای نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت درباره روشهای نگهداری مواد غذایی

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 37 اسلاید

قسمتی از متن .ppt : 

روشهای نگهداری مواد غذایی

استریلیزاسیون

    از بین بردن کلیه میکروارگانیسمهای موجود در یک محیط را استریلیزاسیون گویند. درجه حرارت مورد استفاده در این روش حدود 110 تا 120 درجه سانتیگراد بوده و به خاطر اینکه دمای بالا سبب از بین رفتن برخی مواد مغذی غذا نیز می شود سعی بر آن است که از حرارت های بسیار بالا اجتناب شود. مقدار گرما به اندازه ایست که در مدت زمان مناسب استریل ، می تواند مقاومترین میکروب قابل رشد در غذا را نیز از بین ببرد . امروزه از این روش در فرایندهای کنسرو سازی و محصولات لبنی زیاد استفاده می شود.

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

روش حرارتی

استریلیزاسیون

پاستوریزاسیون

استفاده از سرما

سیستمهای ایجاد کننده سرما در صنعت

روشهای انجماد در صنعت عبارتند از

رفع انجماد از مواد غذایی

خشک کردن

خشک کردن مصنوعی  

روشهای خشک کردن مواد غذایی در صنایع عبارتند از  

مزایای خشک کردن  

تغلیظ

روشهای تغلیظ در صنایع عبارتند از  

تخمیر 

مزاياي تخمير

عمل آوری و شور کردن

عمل آوری گوشت  

سلامت گوشتهای عمل آوری شده

اثرات نامطلوب دود دادن

شور کردن سبزیها و میوه ها

نگهدارنده های شیمیایی

مواد ضد میکروب

اسید بنزوئئیک

اسید پروپیونیک

اسید سوربیک

اسید استیک

آنتی بیوتیک ها

اکسید اتیلن و اکسید پروپیلن

اسیدها

مهار کننده های فلزات

امولسیون کننده ها

مواد پایدار کننده

مواد جاذب رطوبت

عوامل شفاف کننده

عوامل قوام دهنده


خرید

پرداخت آنلاین