پاورپوینت درباره خواص عسل

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 31 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
خواص عسل
- دیاستاز (آمیلاز) : این آنزیم زنجیره های نشاسته را به دکسترین و مالتوز تبدیل می نماید. دیاستاز از زنبوران عسل و گرده منشأ می گیرد و در هنگام عمل آوری شهد توسط زنبوران به شهد اضافه میشود. میزان دیاستاز عسل بر حسب منشأ گل تفاوت دارد. نگهداری طولانی عسل و حرارت بالا منجر به بی اثر شدن این آنزیم میشود.
محققین معتقدند که حرارت 85 درجه به مدت 5 دقیقه دیاستاز را در عسل غیر فعال ساخته و همچنین PH خارج از 6/5 تا 3/5 نیز فعالیت این آنزیم را کاهش میدهد.
فهرست مطالب و اسلایدها:
آنزیم ها
انورتاز
دیاستاز (آمیلاز
کاتالاز
اسیدهای آمینه
زخم معده و روده
مواد شیمیایی با منشأ گیاهی[1]
-خاصیت ضد قارچی
کاندیدیوز
زخم ها و جوش های پوستی