پاورپوینت درباره خواص عسل

پاورپوینت درباره خواص عسل

پاورپوینت درباره خواص عسل

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 31 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

خواص عسل

- دیاستاز (آمیلاز) : این آنزیم زنجیره های نشاسته را به دکسترین و مالتوز تبدیل می نماید. دیاستاز از زنبوران عسل  و گرده منشأ می گیرد و در هنگام عمل آوری شهد  توسط زنبوران به شهد  اضافه میشود. میزان دیاستاز عسل بر حسب منشأ گل تفاوت دارد. نگهداری طولانی عسل و حرارت بالا منجر به بی اثر شدن این آنزیم میشود.

محققین معتقدند که حرارت 85 درجه به مدت 5 دقیقه دیاستاز را در عسل غیر فعال ساخته و همچنین PH خارج از 6/5 تا 3/5  نیز فعالیت این آنزیم را کاهش میدهد.


فهرست مطالب و اسلایدها:

آنزیم ها

انورتاز

دیاستاز (آمیلاز

کاتالاز

اسیدهای آمینه

زخم معده و روده

مواد شیمیایی با منشأ گیاهی[1]

-خاصیت ضد قارچی

کاندیدیوز

زخم ها و جوش های پوستی


دسته:

پاورپوینت درباره خواص عسل

خرید آنلاین