پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و در صنایع غذایی

پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و در صنایع غذایی

پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و در صنایع غذایی

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 66 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و در صنایع غذایی


اثر فشار ايزو استاتيك بالا برفعاليتهاي متابوليكي و ريخت شناسي مخمر
Saccharomyces cerevisiae

چكيده

استفاده از فشار ايزو استاتيك بالا در تحقيقات بيولوژيك و مواد غذائي در دهه اخير مورد توجه زيادي قرار گرفته است. در اين پژوهش به منظور بررسي اثر فشار ايزو استاتيك بر فعاليت متابوليكي مخمر ابتدا سويه خالص تجارتي مخمر Saccharomyces cerevisiae را به مدت 5،10و 15 دقیقه تحت فشارهای 150,125,100,75,50 مگاپاسكال قرار داده و يك نمونه نيز به عنوان شاهد و بدون اعمال فشار نگهداري گرديد .

كليه نمونه ها پس از  24 ساعت نگهداري در 4°C  از نظر تعداد پرگنه در واحد حجم (CFU)  فعاليت آنزيمي و تغييرات ريخت شناسي ،  مورد ارزيابي قرار گرفتند نتايج پس از تجزيه و تحليل آماري نشان داد كه فشار50 MPa  هيچ تأ ثيري بر مخمر نداشته اما فعاليت آنزيمي مخمر تحت اثر فشار هاي 75 و 100 مگاپاسكال در مدت 10 و 15 دقيقه اعمال فشار به ميزان قابل ملاحظه اي افزايش مي يابد . با اينحال تصاوير ميكرو گراف الكتروني به روش اسكن ميكروسكوپ الكتروني(SEM) حاكي از تغييرات شديد سلول تحت اثر فشار 100 MPa  عليرغم افزايش فعاليت مخمر مي باشد.

ميزان فعاليت آنزيمي مخمر تحت اثر اعمال فشارهاي 125 و 150 مگاپاسكال كاهش يافته و تعداد پرگنه در واحد حجم به اندازه حداقل يك چرخه لگاريتمي كاهش نشان مي دهد كه اين اثرات مي تواند ناشي از تغييرات شديد ساختمان سلول مخمر تحت اثر اعمال فشارهاي 125, 100 و 150 مگاپاسكال باشد . هم چنين بررسي ريخت شناسي سلولي مخمر پس از يك ماه نگهداري در4°C  نشان داد كه كليه نمو نه هاي تيمار شده با فشار تجزيه شده و ازبين رفته اند.

فهرست مطالب و اسلایدها:

اثر فشار ايزو استاتيك بالا برفعاليتهاي متابوليكي و ريخت شناسي مخمر

مقدمه

فرآيند اعمال فشار

فعاليت آنزيمي مخمر

فرمانتوگرافي

طرح آماري 

نتايج و بحث

مشاهدات با ميكروسكوپ الكتروني

فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدرواستاتیک بالا

تولید فشار بالا

شرح فرآیند

اثر فشار بالا برمیکروارگانیسمها

عوامل موثر بر غیر فعال شدن میکروارگانیسمها در فشار بالا

 


دسته:

پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و در صنایع غذایی

خرید آنلاین