پاورپوینت درباره فاضلاب صنایع غذایی

پاورپوینت درباره فاضلاب صنایع غذایی

پاورپوینت درباره فاضلاب صنایع غذایی

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 44 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

فاضلاب صنایع غذایی

فاضلاب صنایع غذایی یکی از بزرگترین آلوده کننده های محیط زیست محسوب می شوند .اگر چه مقدار پساب این صنایع کم است اما میزان آلودگی آنها زیاد است .
میزان آلودگی بالای پساب این صنایع سبب توجه ویژه به تصفیه پساب این صنایع شده است .

فاضلاب کارخانه خمیر مایه 

فاضلاب خروجی از کارخانه خمیر مایه حاوی  مقادیر زیادی موادآلی  ورنگ  است که  برای محیط  زیست
مضر و خطرناک است .
دفع مستقیم و مستمر این پساب درخاک موجب کاهش کیفیت خاک و از بین رفتن محصولات کشاورزی می شود .
در صورت تخلیه در رودخانه یا دریا حیات آبزیان را در معرض تهدید جدی قرار می دهد .

معرفی خمیرمایه

خمير مايه از نوعي  مخمر بنام ساكاروميسس سرويزيه تشكيل شده است. خمير مايه موجود زنده‌اي است تك سلولي كه طي روند پيچيده‌اي نشاسته و قندهاي موجود در آرد را نهايتاً تبديل به گاز كربنيك و الكل مي‌نمايد. گاز كربنيك توليد شده موجب متخلخل شدن بافت خمير و انبساط آن مي‌شود كه به اصطلاح خمير «ور» مي‌آيد. الكل توليد شده در هنگام پخت تبخير شده و يكي از عوامل اسفنجي شدن نان است.
خمير مايه به علت شكستن زنجيره‌هاي بلند نشاسته هضم نان را براي دستگاه گوارش آسان مي‌كند (همانطور كه تجربه كرده‌ايد نان‌هاي خميري كه درست تخمير نشده باشند يا با جوش شيرين تهيه شده باشند، در اغلب موارد موجب سوء هاضمه و يا به اصطلاح «ترش كردن» مي‌شدند. اما نان‌هايي كه به مدت طولاني تخمير شده باشند مانند سنگگ اين حالت را ايجاد نمي‌كنند.)

عملکرد خمیرمایه

در پوسته گندم اسيدي وجود دارد به نام اسيد فيتنيك كه با مواد معدني مثل آهن و كلسيم تركيب مي‌شوند و آنها را غير محلول در آب و در نتيجه غير قابل جذب براي انسان مي‌كند اما اين اسيد به وسيله آنزيم فيتاز كه بر اثر تخمير به وجود مي‌آيد از بين مي‌رود و اين مواد قابل جذب براي انسان باقي مي‌مانند. نان‌هايي كه در آن جوش شيرين استفاده مي‌شود و يا تخمير كوتاهي دارند به علت همين واكنش و تركيب با جوش شيرين، مواد معدني موجود در اين گونه از نان‌ها غير قابل هضم باقي مي‌مانند.
خود خمير مايه حاوي مقدار زيادي پروتئين‌ها و مواد كاني و ويتامين‌ها است كه آن‌ها را به نان مي‌افزايد. واضح‌ترين عمل خميرمايه براي مصرف كننده ايجاد عطر و طعم مخصوص نان است كه به علت ايجاد اسيدهاي آروماتيك به وسيله خميرمايه ايجاد مي‌شود.

فهرست مطالب و اسلایدها:

فاضلاب کارخانه خمیر مایه

معرفی خمیرمایه

عملکردخمیرمایه

ماده اولیه تولید خمیر مایه

طبقه‌بندي انواع خمير مايه

فرآیند تهیه وتولید خمیر مایه

آماده‌سازي، رقيق‌سازي و پاستوريزه كردن ملاس

 آماده‌سازي مواد شيميايي

تخمیر آزمایشگاهی

جدایشگرها

نگهداري شير خمير مايه

واحد آبگيري و رشته‌سازي

واحد خشك كن

بسته بندی

مواد تشکیل دهنده پساب خمیرمایه 

مشکلات پساب خمیر مایه

فاضلاب خط تولید خمیر مایه

فاضلاب تولیدی سپراتورها

فاضلاب تولیدی بخش فیلتراسیون

 فاضلاب ماشین آلات ودیگ بخار

فاضلاب انسانی

نمای تصفیه خانه

نمای الکترو موتور درحوض هوادهی

نمای استخرهای هوادهی

نمای استخر ته نشینی

تصفیه بیولوژیکی به روش بیهوازی( UASB)

تصفیه شیمیایی به منظور حذف رنگ

تصفیه به روش تبخیر

تصفیه بافیلتراسیون

 


دسته:

پاورپوینت درباره فاضلاب صنایع غذایی

خرید آنلاین