پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن

پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن

قبل از خرید حتما توضیحات را کامل مطالعه نمایید

صفحه اصلی
راهنما
محصولات
درباره ما
قوانین
نقشه سایت
تماس با ما

پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن

10000 قیمت

پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن

پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1  در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 49 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

بررسي افلاتوكسين M1  در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن
 
فهرست

هدف
مقدمه و تاريخچه 
مايكوتوكسين ها
خصوصيات مايكوتوكسين ها
فاكتورهاي موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم
افلاتوكسين ها
انواع آفلاتوکسین ها 
كپك هاي مولد افلاتوكسين
فاكتورهاي موثردر رشد قارچ وتوليد افلاتوكسين
مواد غذايي حاوي افلاتوكسين ها 
افلاتوكسين M
نحوه تبديل آفلاتوكسين  B1  به M1
حد مجازافلاتوكسين M1
جهان 
ايران
شیوع افلاتوکسین M1در جهان
شیوع افلاتوکسین در شیر مادر 
اثرات سمی افلاتوکسین 
روش‌های تشخیص، تخلیص و شناسایی آفلاتوکسین‌ها
روش هاي خنثي سازي ،‌ حذف و غير فعال كردن 
افلاتوکسین ها
نتیجه 
پیشنهادات

اهداف 

از آنجائيكه شير و فرآورده هاي لبني  از اهميت غذايي بسيار بالايي برخوردار هستند و مصرف فرآورده هاي لبني در گروه هاي سني مختلف لازم مي باشد پس سالم بودن و عاري بودن از هرگونه آلودگي و سموم قارچي در اين فرآورده ها بسيار حائز اهميت است و از آنجا كه سموم قارچي مانند آفلاتوكسين ها داراي اثرات سمي سرطانزايي ، جهش زايي و ناقص الخلقه زايي مي باشند و از جمله خطرات بالقوه براي سلامتي جامعه محسوب مي شوند پس در اينجاست كه لازمه توجه و تحقيق در رابطه با اين موضوع براي حفظ سلامتي جامعه و جلوگيري از ضررهاي اقتصادي روشن مي گردد.

  
بر اساس گزارشات سازمان FAO  ساليانه 20 %‌از محصولات غذايي توليد شده در دنيا توسط سموم قارچي آلوده مي شوند كه در اين آلودگي آفلاتوكسين ها سهم بيشتري نسبت به سايرسموم دارند و همچنين ميزان زيان هاي ناشي از مصرف مواد غذايي آلوده و خسارات وارده به محصولات كشاورزي آمريكا در هر سال 100 ميليون دلار اعلام شده است.

مقدمه و تاريخچه :

مايكوتوكسين ها متابوليتهاي ثانويه قارچها هستند كه داراي اثرات سمي ، سرطان زايي و ناقص الخلقه زايي مي باشند .
    واژه مايكوتوكسين از لغت يوناني Myke به معني قارچ و لغت Toxin به معني سم گرفته شده است. آفلاتوكسين ها مايكو توكسين هايي هستند كه توسط دو نوع كپك به نام Aspergillus Flavous  , Aspergillus Parasiticus , ايجاد مي شوند كلمه Aflatoxin  مشتق از ابتداي كلمات آسپرژيلوس فلاووس و توكسين به معناي سم است.
    كشف آفلاتوكسين ها در دهه 1960 در انگلستان به دنبال بيماري ناشناخته به نام بيماري X بوقلمون بدليل مسموميت ناشي از مصرف بادام زميني آلوده به سم موجود در خوراك طيور كه منجر به تلف شدن تعداد زيادي بوقلمون و اردك شده بود صورت گرفت.
 17 نوع آفلاتوكسين در طبيعت تشخيص داده شده است كه بين آنها آفلاتوكسين هاي G2,G1, B2, B1 مهم ترين هستند.
برا ساس تحقيقات انجام شده توسط كارناگان و آلگرفت كمي پس از كشف آفلاتوكسين ها احتمال وقوع باقيمانده هاي آفلاتوكسيني در شير و فرآورده هاي حيواني بدست آمده از دام هايي كه مواد غذايي آلوده به آفلاتوكسين دريافت كرده بودند تشخيص داده شد. اين سم آفلاتوكسين M نام گرفت.


خرید

پرداخت آنلاین