پاورپوینت درباره روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

پاورپوینت درباره روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

پاورپوینت درباره روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 27 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

:Thawing تعریف انجماد زدائی

افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر
از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از 
انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند.
دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد

 1-سریع باشد:

-کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود

2-بلافاصله پس از خارج شدن فرآورده از سردخانه ودرحداقل زمان صورت گیرد.

؟DRIP-
5%>!


3-جلوگیری از اتلاف بیهوده انرژی

یک تن ماهی چرب برای انجمادزدائی پس از خارج شدن از درجه برودت 30- درجه سانتیگراد برای رسیدن به 1- درجه سانتیگراد به 71380کیلوکالری انرژی نیاز دارد.؟؟؟!!!

4- توجه به روش انجماد 
5- کیفیت اولیه محصول  برای انجماد
6- توجه به بهداشت مکان انجمادزدائی
7- ساده وقابل اجرا باشد.
8- نیاز به نیروی کار کمتری داشته باشد. 
9- هزینه کمتری داشته باشد.


دسته:

پاورپوینت درباره روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

خرید آنلاین