پاورپوینت درباره چراغ راهنماي تغذيه اي (اهميت موضوع و معرفی يک نرم افزار طراحی شده برای تعيين آن)

پاورپوینت درباره چراغ راهنماي تغذيه اي (اهميت موضوع و معرفی يک نرم افزار طراحی شده برای تعيين آن)

پاورپوینت درباره چراغ راهنماي تغذيه اي (اهميت موضوع و معرفی يک نرم افزار طراحی شده برای تعيين آن)

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 22 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

چراغ راهنماي تغذيه اي :
اهميت موضوع و معرفی يک نرم افزار طراحی شده برای تعيين آن

برچسب گذاری چراغ راهنماي تغذيه اي

نشان دادن اطلاعات مرتبط با :
ميزان نمک
چربي کل
اسيدهاي چرب ترانس
قند

چراغ راهنما به صورت برچسب روي مواد غذايي درج مي شود و از سه رنگ سبز، زرد و قرمز تشکيل شده است.
رنگ سبز نشان دهنده مفيد بودن ماده غذايي، زرد نشان دهنده اخطار و احتياط و قرمز نشان دهنده مضر بودن آن ماده غذايي است.

اهداف برچسب گذاری چراغ راهنماي تغذيه اي

ارتقاء اطلاعات و کمک به انتخاب مواد غذايي براي مصرف کننده
تقويت نظارت مردم بر مواد غذائی
کنترل و کاهش نامحسوس تبليغات مواد غذائی مضر
در نهايت : ارتقای سلامتی مردم و کاهش بيماری های مرتبط با غذا (بويژه بيماری های غير واگير)

نشانگرهاي رنگي

اطلاعات مرتبط با ميزان انرژي بر اساس کيلو کالري در هر سهم ماده غذايي يا در 100گرم/ ميلي ليتر مواد غذايي که سهم براي آنها تعريف نشده است.
اطلاعات مرتبط با ميزان نمک (کلريد سديم)، چربي کل، اسيدهاي چرب ترانس، قند (کل قندهاي منو و دي ساکاريد آزاد به غير از پلي اولها) بر حسب گرم در هر سهم مواد غذايي يا 100 گرم / ميلي ليتر مواد غذايي که سهم براي آنها تعريف نشده است

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

برچسب گذاری چراغ راهنماي تغذيه اي

اهداف برچسب گذاری چراغ راهنماي تغذيه اي

نشانگرهاي رنگي

تعريف سهم يک ماده غذايي

مواد غذايي جامد

مواد غذايي مايع

نرم افزار طراحی شده برای تعيين چراغ راهنماي تغذيه اي


دسته:

پاورپوینت درباره چراغ راهنماي تغذيه اي (اهميت موضوع و معرفی يک نرم افزار طراحی شده برای تعيين آن)

خرید آنلاین