پاورپوینت با موضوع آنزیم بری و بلانچینگ

پاورپوینت با موضوع آنزیم بری و بلانچینگ

پاورپوینت با موضوع آنزیم بری و بلانچینگ

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 21 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

آنزیم بری و بلانچینگ

تاریخچه نگهداری مواد غذایی

يخ زدن و نگهداري مواد غذايي با استفاده از سرما از روش هاي بسيار قديمي است. در قرن 19 مخلوط يخ و نمک جهت ايجاد دماي پايين تر از يخ خالص معمول گرديد. 
در سال 1920 کلارنس بردسي (clarence birdseye) تحقيقات گسترده اي در زمينه فرآيند انجماد سريع تجهيزات فرآيند هاي يخ زده و بسته بندي مواد غذايي منجمد انجام داد 
و پس از چند سال واحدهاي فريزر خانگي ابداع شد و امروزه به دليل زندگي در جوامع صنعتي و صرفه جويي در وقت، روش انجماد کردن مواد غذايي به سرعت رو به گسترش است.

آنزیم چیست

آنزیمها ترکیباتی هستند که می‌توانند سرعت واکنش را تا حدود 107 برابر افزایش دهند. آنزیم مانند یک کاتالیزگر غیر آلی میزان واکنش را با پایین آوردن انرژی فعال سازی واکنش لازم برای انجام واکنش تسریع می‌کند و برخلاف آن انرژی فعال سازی را با جایرگزین کردن یک سد انرژی فعال سازی بزرگ با یک سد انرژی سازی کوچک پایین می‌آورد

فهرست مطالب و اسلایدها :

تاریخچه نگهداری مواد غذایی

آنزیم چیست

بلانچینگ چیست؟

بلانچينگ با آب داغ يا آب جوش 

بلانچينگ با بخار آب 

بلانچينگ خشک

نقش هاي مهم بلانچينگ عبارتند از :

طریقه بلانچ کردن

نکاتی در مورد بلانچ کردن

برنامه زمان بلانچينگ به روش هاي مختلف


دسته:

پاورپوینت با موضوع آنزیم بری و بلانچینگ

خرید آنلاین