پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذايي

پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذايي

پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذايي

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 72 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

بهداشت مواد غذايي

تعريف غذا : به كليه مواد خوردني ، آشاميدني كه بوسيله موجودات زنده مصرف و به عنوان منبعي از انرژي و مواد مغذي به مصرف سوخت و ساز بدن مي رسد غذا گفته مي شود .

مقدمه :  
- يكي از عوامل موثر درحيات هر موجود زنـــــده غذا مي باشد و ادامه زندگي بدون دسترسي به غذاي مناسب امكان پذير نيست . 
- همين ماده غذايي در صورتي كه ناسالم و غير بهداشتي باشد نه تنها براي تامين نيازهاي بدن مفيد نيست بلكه مي تواند عامل بـــروز بيماريهاي گوناگوني از جمله مسموميتها ، بيماريهاي روده اي آلرژي ، سوء تغذيه و غيره شود .
- طي تحقيقاتي كه در كشور ما شده است حدود 25 % مواد غذايي توليد شده به دليل فساد آنها تبديل به زباله مي شود . 
- رعايت بهداشت مواد غذايي در مراحل : تهيه و توليد ، توزيع و عرضه موجب ميشود تا ماده غذايي سالم با كيفيت بالاي بهداشتي به دست مصرف كننده برسد .
- بيشتـرين آلودگي در مواد غذايي بر اثر بي احتياطي در مراحل مختلف بوجود مي آيد داشتن اطلاع از اصول نگهداري صحيح مواد غذايي  و استفاده از مواد غذايي بسته بندي شده و توجه به مشخصات وبرچسب مواد غذايي به استفاده از مواد غذايي سالم كمك مي كند.

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

تعريف غذا

مقدمه

اصول و روش هاي نگهداري مواد غذايي

شرايط نگهداري چند نمونه مواد غذايي در انبار

شرايط نگهداري چند نمونه مواد غذايي در سردخانه  

 نگهداري مواد غذايي در سردخانه زير صفر

نگهداري گوشت منجمد

نگهداري ماهي

نگهداري مرغ منجمد

نگهداري كره 

تاريخ توليد وانقضاء 

مدت زمان نگهداري مواد غذايي در درجه حرارت مختلف

بهداشت گوشت

عوامل آلوده كننده گوشت 

فرق بين گوشت قرمز سالم و ناسالم 

فرق بين مرغ سالم و ناسالم 

گوشت ماهي  

فرق بين ماهي سالم باماهي كهنه و فاسد 

به منظور رعايت بهداشت گوشت بايد به نكات زير توجه نمود

مشخصات كالباس ، سوسيس و نحوه تشخيص فساد در آنها

بهداشت روغن 

روش نگهداري روغن 

روش مصرف روغن 

بهداشت برنج 

بهداشت سبزي ها  

بهداشت ميوه ها

عواملي كه باعث آلودگي مواد غذايي مي شوند

بطور طبيعي

بطور غير طبيعي وارد كردن به مواد غذايي

طرز تشخيص فساد مواد غذايي

حس بينايي 

حس بويايي 

حس لامسه توسط انگشتان

استفاده از آزمايشات مواد غذايي در تشخيص فساد و مواد غذايي

مشخصات مواد غذايي بسته بندي مجاز


دسته:

پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذايي

خرید آنلاین