پاورپوینت درباره پروژه بسته بندی روغن نباتی

پاورپوینت درباره پروژه بسته بندی روغن نباتی

قبل از خرید حتما توضیحات را کامل مطالعه نمایید

صفحه اصلی
راهنما
محصولات
درباره ما
قوانین
نقشه سایت
تماس با ما

پاورپوینت درباره پروژه بسته بندی روغن نباتی

12000 قیمت

پاورپوینت درباره پروژه بسته بندی روغن نباتی

پاورپوینت درباره پروژه بسته بندی روغن نباتی

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 55 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

عنوان پروژه : بسته بندی روغن نباتی

اهداف اجرایی طرح:

1- زمینه ایجاد اشتغال 
2- توسعه در نقش اقتصاد و صادرات و واردات
3- عرضه

فهرست

مقدمه
بخش اول :کلیات
1-1) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه
2-1) ویژگی های روغن های خوراکی
1-2-1) روغن خام
3-1) تشکیل شرکت سهامی روغن نباتی جهان(سهام عام) و به ثبت رساندن آن
4-1) بازار مصرف روعنهای خوراکی
بخش دوم
مرحله صمغ گیری
1-2) مرحله خنثی سازی
2-2) هیدروژنا سیون
3-2) بی بو کردن
بخش سوم
مطا لعات فنی و اقتصادی
1-3) مین و ساختمانهای طرح
2-3) بر آورد نیروی انسانی
3-3) فرضیات طرح
4-3) جداول سرمایهگذاری ثابت طرحتصفیه روغن مایه
1-4-3) هزینه ماشین آلات اصلی خط تولید
2-4-3)هزینه ماشین آلات و تجهیزات و خدمات فنی و پشتیبانی
3-4-3) جدول هزینه های زیر بنایی
4-4-3)جدول هزینه های قبل از بهره برداری
5-4-3) جدول هزینه های نصب و راه اندازی
6-4-3) جدول آماده سازی و حصار کشی و محوطه سازی
7-4-3) جدول هزینه احداث ساختمانها
8-4-3) هزینه ساخت مخازن و فونداسیونها
5-3) میزان سرمایه گذاری ثابت طرح
6-3) جدول سرمایه گذاری در گردش طرح تصفیه روغن نباتی
1-6-3) جدول میزان مواد و قیمت تمام شده جهت تولید 119000تن روغن در سال 
2-6-3) جدول دستمزد و مزایای کار کنان در سال
3-6-3) جدول هزینه های تعمیرات و نگهداری در سال
4-6-3) جدول هزینه های انرژی در سال
7-3) میزان سرمابه در گردش جهت یک دوره سه ماهه
8-3) میزان سرمابه گذاری طرح تصفیه و بسته بندی روغن نباتی-بررسی مالی-اقتصادی
1-8-3) جدول استهلاک
2-8-3) محاسبه قیمت تمام شده جهت تولید119000تن روغن نباتی
3-8-3) محاسبه نقطه سر بسر
4-8-3) محاسبات افزوده
5-8-3) صور تحساب های دستویی
1-5-8-3) صورت حساب سود و زیان
2-5-8-3) تراز نامه
9-3) باز دهی خط تولید

مقدمه
روغن نباتي به عنوان يكي از كالاهاي اساسي در الگوي مصرف غذايي ، اهميت و نقشي ويرژه دارد . روغن هاي خوراكي و بطور كلي چربي ها ، يكي از سه مواد اصلي غذايي مورد نياز بشر را تشكيل مي دهند كه به لحاظ ميزان توليد انرژي در بدن به ازاي واحد وزن ، از ارزش بيشتري نسبت به پروتئينها و هيدروكربونها برخوردار است . هر گرم چربي حدود 9 كالري انرژي توليد كرده ، حال آن كه به ازاي هر گرم پروتئين يا هيدروكربور ، انرژي توليد شده حدود 4 كالري مي باشد . چربيها علاوه بر تامين انرژي لازم براي بدن انسان ، در ساخت و ساز و ترميم بافتها نيز نقش مهمي را بر عهده داشته و افزون بر آن ، سرشار از ويتامينها  نيز مي ياشد . 
مصرف سرانه روغنها و چربيها براساس برنامه توسعه كشور در سال 1368 به مرز حدود 11 كيلوگرم و در سال 1373 به 5/14 كيلوگرم افزايش يافته است . روغنها و چربيهاي مصرف شده در طول همان سال به ترتيب چربيهاي هيدروژنه 76 درصد ، كرده 14 درصد و روغن مايع 10 درصد بوده است ، يعني با توجه به تامين 86 درصد از نياز به چربي از طريق مصرف روغن هيدروژنه و مايع ، مصرف سرانه روغن نباتي (هيدروژنه و مايع) در سال 1373 ، حدود 5/12 كيلوگرم بوده است . 
رشد توسعه صنايع غذايي همگام با رشد جمعيت كشور و درآمد خانوار و تغيير الگوي مصرف ، ضرورتي اجتناب ناپذير است . ضرورت توسعه كشت دانه هاي روغني و افزايش ظرفيت كارخانه هاي صنايع تبديلي و چربيها و روغنها در كشور براي تامين روغن به عنوان يكي از اصلي ترين اجزاء تشكيل دهنده غذاي انسان ، از جايگاه ويژه اي برخوردار است .

بخش اول :  كليات
1-1) صنعت روغن و اهميت آن در تغذيه
اجزاي روغن ها و چربي ها كه براي تغذيه مفيد و مناسب هستند تركيبات نسبتا ساده گليسيريدها مي باشند از آنجائيكه در تركيب روغن ها اجزاء زيادي مانند اسيدهاي چرب ، پروتئين ها ، كربوئيدراتها ، ويتامين ها و تركيبات معدني مانند كلسيم و فسفر موجود مي باشند لذا صنعت روغن را به صنعتي استراتژيك در زمنيه هاي غذايي ، رنگ ، شوينده ها و ... تبديل كرده كه به جاي تحقيق و بررسي زيادي در جهان خصوصا در كشور ما دارد .
پايه صنعت روغن در كشور ما براساس دانه هاي روغني سويا ، پنبه تخم و آفتابگردان مي باشد كه ماده اوليه فرآورده هاي غذايي زيادي مانند روغن هاي سالاد ، طباخي ، شورتنينگ ، مارگارين ، لستن ، شير ، ماست ، پنير مي باشد . تحقيقات نشان داده است كه براساس امكان تغييرات زياد هم در تري گليسيريدها (تغيير استري شدن) و هم در اسيدهاي چرب (ايزومره شده) كه موجب تغيير خواص فيزيكي و شيميايي چربي ها مي شود كه هنوز زمينه وسيعي براي تحقيقات مختلف بخصوص در زمينه فيزيولوژيك وجود ندارد نقش استرين ، فسفاتيدها و ساير مواد همراه چربي ونقش تري گليسيريدها در تبديل مواد (متابوليسم) داراي اهميت است . اغلب يك گرايش دو جانبه براي مصرف چربي ها در رژيم غذايي افراد ديده مي شود كه از يك طرف مصرف چربي بالا با افزايش چاقي و ناراحتي هاي قلبي  ارتباط داشته و از يك سو چربي ها باعث خوشمزگي غذاها مي گردد


خرید

پرداخت آنلاین