پاورپوینت درباره اقسام غذا

پاورپوینت درباره اقسام غذا

پاورپوینت درباره اقسام غذا

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 18 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

اقسام غذا 

1- لطیف و کثیف
 2- کثیر الغذا و قلیل الغذا
 3- صالح الکیموس و فاسد الکیموس 

لطیف و کثیف


قانون:  لطیف  هوالذی یتولد منه د م رقیق
          کثیف   هو الذی یتولد منه د م ثخین

مفرح القلوب: غذای لطیف آنست که پیدا شود از وی خون تنک و خاصیت وی آنست که منفعل میشود از قوه مغیره به سهولت و مستحیل گردد به جوهر عضو به سهولت
غذای کثیف آنست که از آن خون غلیظ تولید میشود و خاصیت وی آنست که منفعل نمیشود از قوت مغیره به سهولت
 
بطور خلاصه میتوان گفت: 
غذای لطیف غذایی است که به سهولت هضم می شود و پس از هضم از آن خون رقیق تولید میشود 
غذای کثیف غذایی است که به سختی هضم میشود و پس از هضم از آن خون غلیظ تولید میشود


فهرست مطالب و اسلایدها:

لطیف و کثیف

کثیر الغذا وقلیل الغذا

صالح الکیموس و فاسد الکیموس

انواع غذاهای صالح الکیموس

   انواع غذاهای فاسد الکیموس

غذاهای لطیف

غذاهای معتدل

غذاهای کثیف

کثیر الغذا

متوسط الغذا

قلیل الغذا

 


دسته:

پاورپوینت درباره اقسام غذا

خرید آنلاین