پاورپوینت درباره میوه آلو

پاورپوینت درباره میوه آلو

پاورپوینت درباره میوه آلو

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 26 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

مقدمه  

آلو از ميوه های مهم مناطق معتدله  بوده وپس از هلو در درجه دوم است .
 درخت آلو درمناطق سردسيربه خوبی رشد كرده ومحصول توليد می كند.
 آلو يك ميوه  آبدار، خوشمزه وباارزش است .

رده بندی 

دربين ميوه های هسته دار، آلوها خيلی متنوع هستند. 
جنس prunus ، زير خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae

تعداد كروموزوم پايه آلو X=8

طبقه بندی ارقام آلو براساس : 
1)  رابطه بين ظهور جوانه گل وجوانه برگ.
2)  تعداد گل درهرجوانه .
3)  قطر جام گل. 
4)  فاصله گلبرگ درجام گل 
5)  شكل گلبرگ. 
6)  شكل كاسه گل. 
7)  شكل كاسبرگ. 
8)  طول دم ميوه 
9)  درجه كركدار بودن دم ميوه 
         
تركيبات ميوه آلو
 
(آب ،چربی ، فيبر ،خاكستر، پروتئين)
( انرژی ، مواد معدنی ،مواد جامد قابل حل )
(اسيدهای آلی، اسيدمالنيك ، اسيدكونيك، اسيديته قابل تيتراسيون )
(ساكارز، گلوكز ، فروكتوز )
(سديم ،پتاسيم، كلسيم ،آهن، منيزيم، روی)                                (ويتامين C ،تيامين ،كاروتن ،ريبوفلامين) 


تركيبات مغز هسته آلو

(آب، پروتئين،چربی، ليسيتين ،موادقندی)
 (فيبر،خاكستر، آميگدالين ،فسفر)

منشأ و پراكندگی آلو                                                

درسال 1976 واتكينز 5 مركز پيدايش برای آلو تعيين كرد كه عبارتنداز: 

اروپا :prunus domestica  ( آلوی اروپايی) 

آسيای غربی :  P.insititia ( آلوی دامسن) 

آسيای غربی وآسيای مركزی : P.cerasifera (آلوی گيلاسی) 

چين : P. salicina (آلوی ژاپنی) 

 آمريكای شمالی : P.americana (آلوی آمريكايی)  


فهرست مطالب و اسلایدها:

رده بندی

تركيبات ميوه آلو

تركيبات مغز هسته آلو

منشأ و پراكندگی آلو

منطقه توليد

انواع آلوها

آب وهوا

خاک

انواع پايه

كاشت آلو

تربيت وهرس درخت آلو

نقش مواد غذايی

توصيه های كودی

آبياری

مديريت خاك

مبارزه با علفها هرز

گلدهی 

گرده افشانی

تشكيل ميوه 

تنك ميوه

رشد و نمو ميوه

رسيدن فيزيولوژيكی ميوه 

برداشت

انبار كردن

رسيدن ميوه 

اصلاح درختان آلو

تركيبات ميوه و موارد استفاده 


دسته:

پاورپوینت درباره میوه آلو

خرید آنلاین