پاورپوینت بررسی اثر پوشش، دما و زمان در فساد موز

پاورپوینت بررسی اثر پوشش، دما و زمان در فساد موز

پاورپوینت بررسی اثر پوشش، دما و زمان در فساد موز

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 38 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

بررسی اثر پوشش، دما و زمان در فساد موز

مقدمه:معرفی موز


   موز با نام انگلیسی  BANANA یکی از میوه های گرمسیری است که در بخش های گرم کره زمین و در عرض های بین 20 درجه شمالی و 20 درجه جنوبی مورد کشت و کار قرار می گیرد.درخت موز گیاهی است علفی،چند  ساله و تک پایه که میوه ها بر روی آن به صورت خوشه بوجود می آیند.موز یکی از میوه های مردم پسند در سراسر جهان است.این میوه در حالت رسیده ، شیرین و راحت هضم است و به عنوان دسر میوه به ویژه به صورت خام مصرف می شود.موز منبع غنی از ویتامین آ،ث و ب6 بوده و غلظت پتاسیم 
    آن دو برابر سایر میوه های رسیده است.موز در رژیم غذایی ویژه ای که راحتی هضم،کم چربی بودن،بدون کلسترول بودن،وجود کانی ها (پتاسیم بالا و سدیم کم) و ویتامین ها در آن لازم باشد،مورد استفاده قرار می گیرد.(1)جدول ارزش غذایی در100 گرم از میوه در ادامه آمده است.

اسید های آلی موجود در موز

گلیکولیک،لاکتیک،گلیسریک،پیروئیک،گلیوکسالیک،اکسالیک
سوکسینیک،مالیک(فراوانترین اسید آلی موز)،
سیترامالیک،سیتریک،اکسالواستیک،اکسوگلوتاریک،کی 
نیک،شیکی میک.(2)

توضیح در مورد نگهداری و فساد موز

  میوه موز از نظر تنفسی میوه ای فرازگرا است در این میوه رسیدن با افزایش سرعت تولید دی اکسید کربن و اتیلن همراه است و تنفس میوه پس از برداشت ادامه دارد و سرعت می گیرد.در این میوه تنفس همزمان با رسیدن میوه شدت می گیرد وبا پیری رو به افول می گذارد.موز در تقسیم بندی دیگری جزءمیوه های خیلی آسیب پذیر تلقی می شود.به طوری که موز زرد یا سبز(نرسیده)هر دودر دمای 10 درجه بیشتر از یک تا دوهفته سالم باقی نمی مانند.

فهرست مطالب و اسلایدها:

مقدمه

توضیح در مورد نگهداری و فساد موز

بررسی اثر پوشش و زمان در یخچال

بررسی اثر پوشش و زمان در یخ دان

بررسی اثر دما در فساد موز

نتیجه گیری جزء به جزء


دسته:

پاورپوینت بررسی اثر پوشش، دما و زمان در فساد موز

خرید آنلاین