پاورپوینت با موضوع عوامل سلولی موجود و مراحل تغییرات در شیر مادر

پاورپوینت با موضوع عوامل سلولی موجود و مراحل تغییرات در شیر مادر

پاورپوینت با موضوع عوامل سلولی موجود و مراحل تغییرات در شیر مادر

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 32 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

عوامل سلولی موجود و مراحل تغییرات در شیر مادر

1- گلبول های سفید:

گلبول های سفید که در1ccکلستروم 10  1  گلبول سفید وجود دارد که 20 تا 30 % آنها T و Bلنفوسیت هستند و 40 تا 60 % آنها نوتروفیل بوده و بقیه ماکروفاژها هستند که موجب ترشح لیزوزیم- لاکتوفرین –انترفرون و S.I.G.A میباشد.

2- ایمنوگلوبولین ها:

انواع ایمنوگلبولین ها به مقدار زیاد در شیرمادر و کلستروم    وجود دارند بطوریکه میزان آنها در شیر مادر از سرم   بیشتر است( نسبت 3    )
                      2
2- میزان IGA کلستروم تا 20 برابر میزان آن در خون مادر است
3- میزان SIGA 1234میلی گرم در صد
4- میزان IGM61 میلی گرم در صد
5- میزان IGA  10 میلی گرم در صد
ظرف روزها ی بعد از تولد کاهش می یابد.

مهم ترین نقش ایمنی بخش کلستروم ناشی ازSIGAاست این ایمنوگلوبولین در مجاورت آنزیم های گوارشی تخریب نمی شود و از آنجا که مخاط های نوزاد در هفته های اول زندگی قادر به ترشح SIGA نیست وجود این ایمنوگلوبولین در شیر مادر و انتقال آن به نوزاد و برای سلامت مخاط های دستگاه گوارش نوزاد و
برای حفاظت در مقابل میکروارگانیسم های مختلف از جمله   E.coliسالمونلا – شیگلا- استرپتوکوک – استافیلو کوک – پنوموکوک – روتاویروس وویروس پولیو با اهمیت است .
SIGA   در 6-4 هفته اول تولد در روده تولید و در شیر مادرخواران در روده آنها وجود دارند.  


فهرست مطالب و اسلایدها:

عوامل سلولی موجود در شیر مادر

ایمنوگلوبولین ها

 لیزوزم Kysozom

اکتوفرین

اثرات لاکتوفرین

فاکتور بیفیدوس

اختصاصات ضد آلرژی

پروتئین های مسئول آلرژی عبارتند از

سایر عوامل ایمنی زا

کمپلمان

فاکتور متصل شونده به ویتامین B12

جنبه های تغذیه ای شیر مادر

مراحل تغییرات در شیر مادر

کلستروم

شیر انتقالی

شیر رسیده

مواد موجود در شیر مادر

لاکتوز

پروتئین

D= ویتامین ها و مواد معدنی


دسته:

پاورپوینت با موضوع عوامل سلولی موجود و مراحل تغییرات در شیر مادر

خرید آنلاین