پاورپوینت با موضوع عوامل سلولی موجود و مراحل تغییرات در شیر مادر

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 32 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
عوامل سلولی موجود و مراحل تغییرات در شیر مادر
1- گلبول های سفید:
گلبول های سفید که در1ccکلستروم 10 1 گلبول سفید وجود دارد که 20 تا 30 % آنها T و Bلنفوسیت هستند و 40 تا 60 % آنها نوتروفیل بوده و بقیه ماکروفاژها هستند که موجب ترشح لیزوزیم- لاکتوفرین –انترفرون و S.I.G.A میباشد.
2- ایمنوگلوبولین ها:
انواع ایمنوگلبولین ها به مقدار زیاد در شیرمادر و کلستروم وجود دارند بطوریکه میزان آنها در شیر مادر از سرم بیشتر است( نسبت 3 )
2
2- میزان IGA کلستروم تا 20 برابر میزان آن در خون مادر است
3- میزان SIGA 1234میلی گرم در صد
4- میزان IGM61 میلی گرم در صد
5- میزان IGA 10 میلی گرم در صد
ظرف روزها ی بعد از تولد کاهش می یابد.
مهم ترین نقش ایمنی بخش کلستروم ناشی ازSIGAاست این ایمنوگلوبولین در مجاورت آنزیم های گوارشی تخریب نمی شود و از آنجا که مخاط های نوزاد در هفته های اول زندگی قادر به ترشح SIGA نیست وجود این ایمنوگلوبولین در شیر مادر و انتقال آن به نوزاد و برای سلامت مخاط های دستگاه گوارش نوزاد و
برای حفاظت در مقابل میکروارگانیسم های مختلف از جمله E.coliسالمونلا – شیگلا- استرپتوکوک – استافیلو کوک – پنوموکوک – روتاویروس وویروس پولیو با اهمیت است .
SIGA در 6-4 هفته اول تولد در روده تولید و در شیر مادرخواران در روده آنها وجود دارند.
فهرست مطالب و اسلایدها:
عوامل سلولی موجود در شیر مادر
ایمنوگلوبولین ها
لیزوزم Kysozom
اکتوفرین
اثرات لاکتوفرین
فاکتور بیفیدوس
اختصاصات ضد آلرژی
پروتئین های مسئول آلرژی عبارتند از
سایر عوامل ایمنی زا
کمپلمان
فاکتور متصل شونده به ویتامین B12
جنبه های تغذیه ای شیر مادر
مراحل تغییرات در شیر مادر
کلستروم
شیر انتقالی
شیر رسیده
مواد موجود در شیر مادر
لاکتوز
پروتئین
D= ویتامین ها و مواد معدنی