پاورپوینت درباره کارکردهای اختصاصی تغذیه در بلایا و فوریت ها

پاورپوینت درباره کارکردهای اختصاصی تغذیه در بلایا و فوریت ها

پاورپوینت درباره کارکردهای اختصاصی تغذیه در بلایا و فوریت ها

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 29 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

کارکردهای اختصاصی تغذیه در بلایا و فوریت ها

مدیریت تغذیه در بحران

فعالیت بین بخشی است که سازمانهای ذیربط در مراحل چهارگانه بحران:

پیشگیری – آمادگی – پاســخ دهــی و بازتوانی 

برنامه ریزی و همکاری  داشته باشند به منظور :

تامین انرژی کافی برای عموم مردم و سالم بودن مواد غذایی

سازمان ها ی متولی تهیه و توزیع موادغذایی در شرایط بلایا در ایران  عبارتند از:

وزارت کشور(سازمان مدیریت بحران )
سازمان پدافند غير عامل كشور
وزارت جهاد کشاورزی
وزارت بازرگانی 
جمعیت هلال احمر
کمیته امداد امام خمینی  (ره)
سازمان بهزیستی 
سازمانهای خیریه 
سازمان هاي غير دولتي
سازمانهای بین المللی (UNICEF _ WHO_ WFP و........)

اهداف مدیریت تغذیه در بحران 

ارتقاءکيفيت خدمات تغذیه ای

کنترل شیوع سوءتغذیه (كمبود دريافت انر‍ژي - پروتئين و ريز مغذي)

جلوگیری از بروز موارد جدید سوءتغذیه به ویژه در گروههای آسیب پذیر
 ارتقاء آگاهی جامعه و کارکنان 
طراحی و اجرای مداخلات مناسب

امنیت غذا و تغذیه 

دسترسی مردم در تمام اوقات به غذای کافی، سالم و مطلوب با مطلوبیت اجتماعی و فرهنگی و بهره مندی تمام سلولها از مواد مغذی کافی برای دستیابی به زندگی سالم و فعال


فهرست مطالب و اسلایدها:

مدیریت تغذیه در بحران

اهداف مدیریت تغذیه در بحران

امنیت غذا و تغذیه

برنامه تغذیه همگانی

پروتئین

سابقه برنامه هاي مديريت تغذيه در بحران

ابزارارزيابي سريع تغذيه اي

استفاده از نرم افزار ENA for SMART

گروه هدف در ارزیابی سریع

انتخاب شاخص مناسب درارزیابی ها

تفسيراندازه دور بازو   

(WASTING) ‎لاغري(وزن برای قد)

چک لیست ارزيابي سريع تغذيه اي خانوار

نتیجه کارکرد پایش کمی و کیفی سبد غذایی

شرح وظایف


دسته:

پاورپوینت درباره کارکردهای اختصاصی تغذیه در بلایا و فوریت ها

خرید آنلاین