پاورپوینت با موضوع تغذيه در بحران

پاورپوینت با موضوع تغذيه در بحران

پاورپوینت با موضوع تغذيه در بحران

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 85 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

تغذيه در بحران

نیازهای غذايي انسان

چرا غذا مي خوريم ؟ 

همه موجودات زنده از جمله انسان براي رشد و ادامه زندگي خود به غذا احتياج دارند. اگر غذا به اندازه لازم و کافي به بدن انسان نرسد ، ضعف  و بيماري بوجود مي آيد.

نيازهاي غذايي:

غذاها از مواد مختلفي تشکيل شده اند که وجود هريک از آنها براي سلامت انسان لازم است.
تغذيه درست يعني خوردن و به دست آوردن مقدار لازم و کافي از هريک از موادي نظير ويتامينها، آهن، کلسيم و ... که باعث تندرستي مي گردند .(رفع نيازهاي غذايي)

تعريف غذا : 

غذا به موادمايع يا جامدي گفته مي شود که از راه دهان مصرف مي شوند و ضمن برطرف کردن حس گرسنگي نيازهاي بدن را نيز تأمين مي کنند. 
بنابراين غذا اعمال زير را انجام مي دهد :
 انرژي يا حرارت لازم براي انجام اعمال مختلف بدن مثل نفس کشيدن و فعاليتهايي مثل فکر کردن يا ورزش و ... را تأمين مي کند . 
 تأمين مواد اوليه براي رشد و نمو (بخصوص در کودکان خردسال) 
 ترميم و جانشين کردن سلولها و بافتهاي مختلف بدن که در اثر فرسودگي از بين مي روند .

منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذايي چيست؟ 

منظور از تعادل ياتوازن اين است که انواع مختلفي از مواد غذايي متناسب با نياز بدن تأمين شود به طوري که مصرف زياد يک نوع ماده غذايي باعث عدم مصرف انواع ديگر مواد غذايي نشود . همانطور که در هرم راهنماي غذايي مشاهده مي کنيد استفاده روزانه از تمام گروه هاي غذايي با توجه به ميزان سهم هر گروه در ايجاد تعادل در برنامه غذايي روزانه نقش مهمي دارد . 

هرم يا مثلث غذايي يک راهنماي غذايي روزانه براي افراد مي باشد که تعادل ، تنوع و ميزان سهم مورد نياز از گروههاي غذايي را نشان مي دهد . 
هرم يا مثلث راهنماي غذايي از 5 گروه اصلي مواد غذايي تشکيل شده است . شکل هرم به نحوي ترسيم شده است که قاعده يا پايين آن را گروه نان و غلات تشکيل مي دهد که بزرگترين قسمت از هرم را تشکيل داده و نشانگر اين است که يک فرد بايد بيش از هر غذاي ديگر ، غذاهاي غله اي مصرف کند .


فهرست مطالب و اسلایدها:

چرا غذا مي خوريم ؟

نيازهاي غذايي:

تعريف غذا :

منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذايي چيست؟

هرم راهنماي غذايي

گروه نان و غلات

گروه سبزيها

گروه ميوه ها

گروه شير و لبنيات

گروه گوشت و حبوبات


دسته:

پاورپوینت با موضوع تغذيه در بحران

خرید آنلاین