پاورپوینت درباره اصول صحیح تغذیه

پاورپوینت درباره اصول صحیح تغذیه

پاورپوینت درباره اصول صحیح تغذیه

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 71 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

اصول صحیح تغذیه

غذا چیست؟

به مواد جامد و مايعي اطلاق مي شود كه بعد از مصرف :
حس گرسنگي را برطرف نمايد.
انرژي مورد نياز بدن را تامين كند.
قادر به تامين مواد اولیه جهت رشد و نمو باشد.
قادر به ترميم بافتها باشد.
قادر به تنظيم درجه حرارت بدن باشد.
قادر به تنظيم فعل و انفعالات بيوشيميايي باشد.
فعاليت مناسب فرد راتضمين كند.
نيازهاي رواني فرد را تامين كند.

ماده مغذي چيست؟

غذاها از دودسته مواد مغذي تشكيل شده است:
الف-درشت مغذيها)كربوهيدرات ،چربي،پروتئين (
ب-ريز مغذيها(مواد معدني،ويتامين ها(

اصل تنوع وتعادل تغذیه ای :
كليه مواد مغذي براي سلامت بدن لازم است وهيچ ماده مغذي را
نميتوان جانشين ماده مغذي ديگري كرد.
بعلاوه هيچ ماده مغذي را نبايد بيشتر يا كمتر از مورد نياز مصرف كرد.
كم يا زياد مصرف كردن مواد مغذي فرد را با عوارض كمبود يا زيادي 
آن ماده مغذي مواجه مي سازد.

الگوی تغذیه ای صحیح چیست؟

الگوی تغذیه ای صحیح الگویی است که متعادل ومتنوع بوده بتواندکلیه مواد مغذی مورد نیاز را تامین کند.

گروههاي اصلي غذايي:

گروه نان و غلات

گروه سبزیها

گروه میوه ها

گروه شیر و لبنیات

گروه گوشت،تخم مرغ،حبوبات و مغزها


فهرست مطالب و اسلایدها:

غذا چيست؟

ماده مغذي چيست؟

اصل تنوع وتعادل تغذیه ای :

الگوی تغذیه ای صحیح چیست؟

گروههاي اصلي غذايي:

هرم غذایی

گروه نان و غلات

گروه سبزی ها

نحوه صحیح شست و شوی سبزیجات:

گروه میوه ها

گروه شیر و لبنیات

گروه متفرقه

توصیه های کاربردی مصرف صحیح نمک

انواع نمک

انواع روغن ها

فرم ذخیره ای چربی در بدن

اجزاءتشكيل دهنده چربي ها:

اسیدهای چرب ترانس:

-امگا3:

روغن زیتون:روغن امگا6

روغن سویا،کلزا،ذرت و آفتابگردان:

روغن دانه هسته انگور:

روغن مخصوص سرخ کردنی:

روغن کنجد

حداكثر دريافت چربي

هيدروژنه كردن


دسته:

پاورپوینت درباره اصول صحیح تغذیه

خرید آنلاین