پاورپوینت درباره نقش آداب و سنن در تغذیه

پاورپوینت درباره نقش آداب و سنن در تغذیه

قبل از خرید حتما توضیحات را کامل مطالعه نمایید

صفحه اصلی
راهنما
محصولات
درباره ما
قوانین
نقشه سایت
تماس با ما

پاورپوینت درباره نقش آداب و سنن در تغذیه

9000 قیمت

پاورپوینت درباره نقش آداب و سنن در تغذیه

پاورپوینت درباره نقش آداب و سنن در تغذیه

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 21 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

نقش آداب و سنن در تغذیه

مقدمه:

يكي از مهمترين عوامل شكل دهنده الگوي غذايي جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذيه اي افراد آن جامعه است.اين عادات از بدو تولد در درون خانواده شكل ميگيرد و مجموعه عواملي كه اين بستر را مي سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است. 

هر فرهنگ غذاهای مصرفی خاصی دارد،در واقع فرهنگ است که مشخص میکند چه چیزی به عنوان وعده غذایی باید سرو شود و چه غذاهایی مهم هستند.در تمامی فرهنگها در طول برگزاری جشنها از غذاهای خاصی استفاده میشود و غذاهای خاصی ممکن است با جشن های خاصی رابطه داشته باشند:مثل تولد ها،تعطیلات مذهبی،ملی یا در جمع های خانوادگی.
هر فرهنگی دارای استانداردهای اجتماعی خاصی است.با این حال در هر فرهنگ افراد یا گروه ها بر اساس سن،جنس و طبقه طبقه اجتماعی-اقتصادی متفاوت رفتار میکنند.

هر فرهنگی برای خود طبقه بندی ویژه ای از غذاها دارد. طبقه بندی اصلی غذایی شامل غذاهای محوری،غذاهای ثانویه و غذاهای موقعیتی می باشد.

غذاهای محوری:غذاهای محوری(مرکزی)منبع اصلی کالری بدن را تامین میکند و معمولا در قاعده هرم غذایی قرار دارند؛مثل دانه های غلات و برنج،گندم،جو،ذرت،ریشه های نشاسته(سیب زمینی) و سبزیجات نشاسته ای(موز پختنی یا موز سبز)
غذاهای ثانویه:سبزیجات،حبوبات،دانه ها،ماهی،تخم مرغ و گوشتها جزٕٕ غذاهای ثانویه در فرهنگ های مختلف به شدت فرق میکند.برای مثال انواع حبوبات مورد استفاده در فرهنگ چینی،دانه ماگ و دانه سویاست.در حالی که در فرهنگ امریکای لاتین شامل سیاه دانه و دانه لوبیا چیتی است.


خرید

پرداخت آنلاین