پاورپوینت با موضوع مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی

پاورپوینت با موضوع مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی

قبل از خرید حتما توضیحات را کامل مطالعه نمایید

صفحه اصلی
راهنما
محصولات
درباره ما
قوانین
نقشه سایت
تماس با ما

پاورپوینت با موضوع مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی

12000 قیمت

پاورپوینت با موضوع مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی

پاورپوینت با موضوع مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 70 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی

علوم بهداشتی جدید به طور کلی با دستورات مذهبی تطابق دارد. شواهدی وجود دارد که از حدود 1400 سال قبل خطرات آلودگی های انگلی تریشینلوز و سیستی سرکوز سلولوزه که از طریق گوشت خوک منتقل می شود شناخته شده بود. 
مراحل تهیه و نگهداری گوشت به نحوی است که همواره امکان آلودگی آن و انتقال عفونت به مصرف­کنندگان وجود دارد. درنتیجه گوشت هم به طور اولیه از راه آلودگی و عفونت دام زنده و هم به طور ثانویه از طریق تماس با محتویات دستگاه گوارش، خاک، آب آلوده، دست افراد، ظروف، وسایل حمل و نقل و... به عوامل بیماری­زا آلوده می­شود. 
پوست و پشم دام ­های کشتاری یکی از مهم­ترين منابع آلودگي لاشه هستند. زیرا طی حیات دام، در تماس مستقیم با خاك و مدفوع هستند. 

باکتری 
باكتري­ها ميكروارگانيسم­هاي ريز و تك سلولي هستند كه به طور وسيعي در طبيعت پخش شده­اند. 
این میکروارگانیسم­ها كروي، ميله­اي و یا مارپيچي شكل هستند. باکتری­ها خيلي سخت­تر از كپك­ها و مخمرها از بين مي­روند و عامل اكثر موارد فساد مواد غذايي هستند.
بیشتر آن­ها غذاهاي نيتروژن­دار نظیر فراورده­های گوشتی را ترجيح مي­دهند و در غذاي با اسیدیته کم، رشد خوبي دارند. 
باکتری­ها انواع مختلفی دارند. برخي از آن­ها برای انسان مفيد هستند و بعضی مضرند. 
باکتری­ها مسبب بروز انواع عفونت­های غذایی (Food infection) و همچنین مسمومیت­های غذایی (Food intoxication  ) هستند. 
در عفونت غذایی ابتلا در اثر مصرف غذاهای حاوی پاتوژن زنده رخ می دهد (مثل سالمونلا و کمپیلوباکتر) ولی در مسمومیت غذایی در اثر مصرف غذای حاوی سم تولید شده توسط میکروارگانیسم رخ می دهد (مثل استافیوکوکوس اورئوس و کلستریدیوم بوتولینوم). 

در آمریکا سالانه به طور میانگین 76 میلیون موارد بیماری های غذازاد (Food-borne diseases) رخ می دهد که به حدود 325 هزار موارد درمانگاهی و بیمارستانی منجر شده و سبب مرگ 5هزار نفر می شود. 
دمای بهینۀ رشد اکثر آن­ها c˚37 است. دماي پايين معمولاً باكتري­ها را از بين نمي­برد، اما رشدشان را متوقف مي­كند و به محض بالا رفتن دما و نزديك شدن به حداقل دمای مورد نياز براي باكتري، رشد و تکثیر ادامه می یابد. برخي ديگر از انواع باكتري­ها در برابر گرما بسيار مقاوم­اند و به راحتي در دماي حدود c˚45 رشد مي­كنند. 
بسياري از گونه­های باکتریایی در شرايط نامطلوب توليد اسپور مي­كنند مانند باسيلوس، كلستريديوم و... که اين اسپورها در صورت عدم حرارت­دهی در دماهاي بالا براي مدت­هاي طولاني باقی می مانند. چون اسپور یا هاگ نسبت به حرارت بسیاار مقاوم است.
اکثر باكتري­ها در مقابل اسيدها بسيار حساس­اند. به همین دلیل، صلابت نعشی و سپس نزول pH گوشت از رشد و تکثیر بسیاری از عوامل باکتریایی پاتوژن ممانعت به عمل می آورد.

فهرست مطالب و اسلایدها:

باکتری

سالمونلا (Salmonella)

مایکوباکتریوم (Mycobacterium)

بروسلا (Brucella)

کمپیلوباکتر (Campylobacter)

لیستریا منوسیتوژنز (Listeria monocytogenes)

اشرشیا کلی (Escherichia coli)

کلستریدیوم پرفرنژنس (Clostridium perfringens)

استافیلوکوکوس اورئوس (Staphylococcus aureus)

کلستریدیوم بوتولینوم (Clostridium botulinum)

ویبریو پاراهمولیتیکوس (Vibrio parahaemolyticus) :

کوکسیلا بورنتی (Coxiella burnetii)

ویروس

آنفولانزای مرغی

ویروس هپاتیت E

قارچ 

اکراتوکسین A

انگل

سایر عوامل مرتبط با ظهور مجدد بیماری های انگلی

توکسوپلاسما گوندی (Toxoplasma gondii)

سارکوسیست (Sarcocyst)

سیستی­سرکوس بویس (Cysticercus bovis)

لینگواتولا سراتا (Linguatula serrata):

فاسیولا هپاتیکا (Fasciola hepatica)

دیفیلوبوتریوم لاتوم (Diphyllobothrium latum)

آنیزاکیس سیمپلکس (Anisakis simplex)

کلونورکیس سیننسیس (Clonorchis sinensis)

مخاطرات غیرمیکروبی

پریون

باقیمانده های آنتی بیوتیکی

فلزات سمی

بوی غیر عادی و نامطبوع:

 نیترات و نیتریت:

سموم طبیعی ماهیان:

سیگواتوکسین:

مسمومیت حاصل از مصرف ماهی پوفر (Pufferfish poisoning )

مسمومیت هیستامینی (Histamine poisoning)


خرید

پرداخت آنلاین