پاورپوینت درباره حواس

پاورپوینت درباره حواس

پاورپوینت درباره حواس

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 33 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

حواس

گیرنده‌های چشایی جلو و وسط زبان به وسیله اعصاب هفتم مغز یا عصب صورتی و

 گیرنده‌های عقب زبان و حلق به وسیله شاخه‌های حسی اعصاب نهم یا زبانی – حقلی و عصب دهم یا واگ به بصل‌النخاع منتقل می‌شوند------پل مغز رفته--------به وسیله مسیرهای موازی با اعصاب پیكری ناحیه دهان و زبان به تالاموس --------به مركز قشر لامسه در بخش آهیانه‌ای مغز ختم می‌شوند.

مركز چشایی در قشر مخ كمی عقب‌تر از مركز حس‌های پیكری ناحیه دهان و زبان قرار گرفته است.

از مسیر حس چشایی پیام‌هایی به هیپوتالاموس و همچنین به هسته‌های بزاقی بصل‌النخاع ارسال می‌شود كه چشایی را با مراكز گرسنگی و سیری در هیپوتالاموس مربوط می‌سازند و در انعكاس ترشح بزاق شركت می‌كنند.

تطابق یا سازش چشایی

احساس‌ چشایی به سرعت تطابق پیدا می‌كنند) 1 دقیقه(---تطابق  در خود جوانه‌های چشایی و سیستم‌ عصبی مركزی

پدیده ذائقه تقریبا ناشی از مكانیسمی است كه در سیستم عصبی مركزی می باشد و مربوط به مكانیسمی در خود گیرنده‌های چشایی نیست

آستانه ادراك چشایی برای مواد مختلف، متفاوت بوده و به غلظت محلول بستگی دارد.

 آستانه تحریك برای مواد تلخ، ‌6 میلی‌گرم در لیتر، برای مواد شیرین 4/3 تا 5/5 میلی‌گرم در لیتر، برای مواد ترش 108% گرم در لیتر و برای مواد شور 585% گرم در لیتر است.

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

حواس

حس های پیکری

قشر حسی پیکری-آدمک حسی

رسپتورهای تماسی

درد و سیستم های کنترل آن در بدن

مسیرهای انتقال سیگنالهای سوماتیک به CNS

انواع گيرنده‌هاي حسي

اعمال ناحيه حس پيكري  

هدايت دوگانه پيامهاي درد در دستگاه مركزي اعصاب

مسیر نئو اسپینو تالامیک برای درد تند

سردرد

تقسیم بندی عمومی تارهای عصبی محیطی

ارتباط بین حس‌های لامسه(لمس، فشار و ارتعاش)

نقاط لمس و آستانه

حس وضعیت یا احساس وضعی – عضلانی

حس‌های حرارت

انواع مزه‌ها

حس چشایی

مکانیسم تحریک گیرنده های چشایی

مسیر اعصاب چشایی


دسته:

پاورپوینت درباره حواس

خرید آنلاین