پاورپوینت با موضوع كنترل بيماري وبا از ديدگاه بهداشت محيط

پاورپوینت با موضوع كنترل بيماري وبا از ديدگاه بهداشت محيط

پاورپوینت با موضوع كنترل بيماري وبا از ديدگاه بهداشت محيط

 

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 26 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

كنترل بيماري وبا از ديدگاه بهداشت محيط

catastrophe

اين كلمه به معناي فاجعه – بلا – مصيبت معني شده و    درباره هيچ بيماري عفوني روده اي ،غير از وبا بكار نرفته چون  بيماري وبا اگر درمان نشود50 تا 75 درصد مرگ و مير خواهد داشت ( اگر درمان شود 1 درصد مرگ و مير دارد)

     در حال حاضر 98 درصد كشور هاي جهان در گير بيماري

     مي باشند  0 از سال  1961  اين  همه گيري  در كشورهاي مختلف توسعه پيدا نموده است .

     لازم به ذكر است از شيوع بيماري نمي توانيم جلوگيري كنيم فقط مي توانيم با اقدامات پيشگيرانه آن را كنترل نمائيم .

ويژگيهاي ويبريو كلرا

باكتري است – بدون اسپور – گرم منفي و هوازي

-در كمتر از 100 درجه سانتي گراد از بين مي رود .

-در 85 درجه سانتي گراد به مدت 1 ثانيه از بين مي رود .

-در 100 درجه سانتي گراد  در زمان 01 / . ثانيه  در آب و غذا از بين ميرود .

-در آبهاي سطحي نظير رودخانه ، دريا و درياچه 5 تا 16 روز ( بستگي به ph –درجه حرارت و املاح آب دارد )

-در آب 4 درجه سانتي گراد 34 روز زنده مي ماند .

-در شرايط انجماد 21 روز زنده مي ماند. (مواد غذائي منجمد را نمي توان بدون حرارت كافي مصرف نمود

-در محيط اسيدي بخصوص زير 5/4 از بين مي رود ( مصرف سالاد سبزيجات با آبليموي زياد بلامانع است )

-در آب دريا 21 روز زنده مي ماند .

-در انواع مواد غذائي حتي سبزيجات آلوده در محيط بيرون از يخچال تا 5 روز زنده مي ماند .

-آلودگي مواد غذائي به ويبريو كلرا تغييراتي در رنگ طعم و بوي غذا ايجاد نمي كند  بنابر اين ماده غذايي مانده در يخچال را حد اقل بايد به مدت 2 دقيقه در حالت جوش نگه داريم تا حرارت 74 درجه به عمق غذا برسد

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

catastrophe

ويژگيهاي ويبريو كلرا

تاثير كلر بر ويبريو كلرا

بيماريزايي

مخزن

چرخه انتقال بيماري

دوره كمون

اقدامات لازم در خصوص كنترل آب

روشهاي سالمسازي آب

استفاده از كلر مادر

شستشوي دست

بهداشت مواد غذايي

روشهاي پيشگيري از آلودگي مواد غذائي در مراحل مختلف تهيه و سرو غذا

مرحله مواد اوليه

مرحله آماده سازي مواد غذائي

روشهاي پختن مواد غذائي

خنك كردن بعد از پختن

دوباره گرم كردن مواد غذائي پخته شده

زمان را كوتاه كنيد

اطلاعات ديگر


دسته:

پاورپوینت با موضوع كنترل بيماري وبا از ديدگاه بهداشت محيط

خرید آنلاین