پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذايي و بيماريهای واگيردار روده اي

پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذايي و بيماريهای واگيردار روده اي

پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذايي و بيماريهای واگيردار روده اي

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 23 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

بهداشت مواد غذايي و بيماريهای واگيردار روده اي

بهداشت مواد غذايي و بيماريهاي واگيردار مرتبط

پديده جهاني شدن و افزايش مسافرتها و توسعه گردشگري و همچنين افزايش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف بيماريهاي منتقله از غذا را به عنوان يك مشكل بهداشتي جهاني مطرح كرده است. به عنوان مثال در آمريكا سالانه 76 ميليون مورد بيماري منتقله از غذا با 325000 نفر بستري و 5200 مورد مرگ گزارش مي شود كه هزينه صرف شده براي كنترل آن بيش از 17 ميليارد دلار تخمين زده مي شود.

ازميان عوامل موثر در افزايش بيماري هاي منتقله از غذا ، نقل و انتقالات جمعيتي اهميتي بيشتر از بقيه دارد.طبق تخمين مراكز ذيصلاح ساليانه جمعيتي به شرح زير در سطح جهان  نقل و انتقال مي يابند: مسافرت هاي بين المللي 698ميليون نفر ، (2000 ، (WTO كارگران مهاجر 70تا80ميليون نفر (2001 ،ILO) ، پناهندگان/بي خانمان ها22ميليون نفر (2002 ،UNHCR ) ، مهاجران غير قانوني10تا15ميليون نفر (2000 ، ILO )، مرگ و مير وجابجايي مهاجرين 0/7ميليون نفر (2001 ، ILO).

نكته مهم ديگر اين است كه بيماري هاي اسهالي ناشي از آلودگي هاي غذايي معمولا در 24 تا 48 ساعت بدون هيچگونه مداخله پزشكي بهبود مي يابند و معمولا تشخيص داده نشده و گزارش نمي شوند .
به منظور كنترل آثار زيانباربيماريهاي منتقله از غذادر جهان در دهه هاي گذشته اقدامات بسيار موثري انجام شده كه از آن جمله برقراري مقررات بين المللي سلامت غذا در جهان يا مقررات CODEX است كه رعايت آن توصيه شده است.

فهرست مطالب و اسلایدها:

بهداشت مواد غذايي و بيماريهاي واگيردار مرتبط

بيمارهاي منتقله از غذا

طغیان بیماریهای منتقله از غذا

عفونت ناشی از غذا

مسمومیت غذایی

مورد مشکوک بیماری

راههاي انتقال عامل وبا به مواد غذايي

بهداشت محيط و بيماريهاي مرتبط غذا

اقدامات كنترلي به منظور پيشگيري از بروز موارد بيماري

اقدامات بهداشت محيطي در كنترل شيوع بيماري

توصيه هاي بهداشت موادغذايي به جامعه

 


دسته:

پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذايي و بيماريهای واگيردار روده اي

خرید آنلاین