پاورپوینت با موضوع نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی

پاورپوینت با موضوع نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی

پاورپوینت با موضوع نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 35 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی

مقدمه

غذا يكي از ضروريات ادامه حيات انسان است
 غذا: ماده جامد يا مايعي كه بعد از خوردن و هضم شدن، از طريق روده ها جذب و براي نگهداري نسوج و بافتها،ترميم بافتهاي از بين رفته،رشد و نمو،توليد مثل سلولي،تنظيم فعل و انفعالات حياتي،ايجاد حرارت و انرژي و بالاخره تشكيل مواد ذخيره اي، در بدن مصرف ميشود.

غذا در صورتي ميتواند براي انسان مفيد و نيازش را برطرف كند كه عاري از هرگونه آلودگي باشد در غير اينصورت باعث بروز انواع مسموميت ها و عفونتهاي غذايي و در نتيجه بيماري مصرف كننده شده و از جنبه هاي مختلف ضررهاي جبران ناپذيري به فرد و جامعه تحميل ميكند.
از طرفي با افزايش روز افزون جمعيت، توليد و تهيه مواد غذايي كافي يكي از مسائل پيچيده و بسيار  مشكل بويژه در ممالك جهان سوم ميباشد و با وجود اين مشكل مسائلي مانند عدم رعايت موازين بهداشتي در مراحل مختلف توليد و تهيه و مصرف مزيد بر علت شده و سبب كاهش هرچه بيشتر مواد غذايي قابل استفاده براي انسان ميگردد.

بيماري هاي ناشي از غذا

میزان شیوع بیماریهای ناشی از غذا در جهان به سختی قابل تخمین زدن است. طبق گزارشات: 
در سال 2005 حدود 1.8 میلیون نفر بیماریهای اسهالی

                 
                   آلودگی غذا               آب آشامیدنی 

در كشورهای صنعتی:
بیماریهای ناشی ازغذا : هر ساله بیش از 30 درصد 
برای مثال، در ایالات متحده حدود 76 میلیون مورد ابتلا به بیماریهای ناشی از مواد غذائی: 
  325000 مورد به بستری شدن در بیمارستان 
5000 مورد به مرگ منجر

باوجودیكه در كشورهای در حال توسعه مستندات زیادی در دست نیست ،اما شواهد حاكی از آن است كه این كشورها از مشكلات شدید ناشی از گستردگی این نوع بیماریها رنج می برند.برای مثال، می توان از آن دسته از بیماریهائی كه منشاء انگلی دارند نام برد. نسبت بالای بیماریهای اسهالی در كشورهای در حال توسعه متضمن مشكلات اساسی در ایمنی مواد غذائی است.

مشكلات ناشی از ایمنی مواد غذائی

سموم طبیعی:
مایكوتوكسینها
بیوتوكسینهای دریائی
گلوكوزیدهای سیانوژنیك
توكسینهای موجود در قارچهای سمی مانند آفلاتوكسینها و اكراتوكسین A 

به میزان قابل اندازه گیری در غذاهای اصلی موجود بوده و مشكلات سلامتی ناشی از در معرض قرار گیری طولانی مدت با این قبیل سموم به ندرت گزارش شده است.

عوامل نامعمول :
 مانند عامل مولد بیماری جنون گاوی (BSE) كه عامل مخرب سیستم عصبی در انسان بوده و مصرف محصولات گاوی حاوی بافتهای مغزی، معمولترین راه انتقال این عوامل به انسان است.


دسته:

پاورپوینت با موضوع نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی

خرید آنلاین