پاورپوینت جامع و کامل درباره بهداشت آب

پاورپوینت جامع و کامل درباره بهداشت آب

پاورپوینت جامع و کامل درباره بهداشت آب

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 122 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

بهداشت آب


فصل اول
هیدرولوژی و تعیین مقدار مصرف آب

آب حالت مايع تركيب شيميايي H2o ميباشد كه هميشه درطبيعت همراه با مقداري مواد نامحلول وگازي شكل يافت مي گردد.  مولکول آب از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن تشکیل شده‌است که با پیوندهای کووالانس به هم متصل شده‌اند. اتم‌های هیدروژن دارای بار مثبت هستند و با زاویه نزدیک به ۱۰۵ درجه در اطراف اتم اکسیژن قرار گرفته‌اند که این موضوع باعث قطبی شدن پیوندهای مولکول آب شده‌است.جرم مولی آب برابر ۱۸ گرم بر مول می‌باشد.
ز 510 كيلومترمربع سطح زمين361كيلومتر مربع آنرادرياها تشكيل مي دهند.
اقيانوسها 77/ 98 درصد و1/23 درصد به صورتهاي زيردركره زمين يافت ميشود.

يخچالهاي قطبي ويخهاي نقاط بلند زمين 18 ميليون كيلومتر مكعب                                                رودخانه ودرياچه هاي آب شيرين 0/25 ميليون كيلومتر مكعب 
آبهاي زيرزميني شوروشيرين0/25 ميليون كيلومتر مكعب 
يعني 0/5 ميليون كيلومتر مكعب  (3%)آب موجوددركره زمين آب شيرين است .
اگرچه حجم کلی آب‌های موجود برروی زمین نسبتاً زیاد می‌نماید اما متجاوز از ۹۷٪ این آب‌ها در دریاها و اقیانوس‌ها متمرکز هستند و حدود ۲٪ نیز به صورت یخ و یخچال‌ها در مناطق قطبی تجمع یافته‌است. از یک درصد آب باقی‌مانده نیز بخش زیادی در اعماق زمین بوده که استخراج آن مشکل و از دسترس انسان به دور است.

آب شیرین قابل استفاده درجهان 1% می باشد.

آب سالم و پاکیزه
   آب مصرفی انسان باید سالم و پاکیزه باشد و دارای شرایط زیر باشد:
1- بدون عوامل زنده بیماری زا باشد
2-  بدون مواد شیمیایی زیان آور باشد.
3-  قابل استفاده برای مصارف خانگی باشد.
4-عاری ازهرگونه طعم،بوومزه ناخوشایندباشد.
5-کلرباقیمانده آن 0.2-0.8 میلیگرم درلیترباشد.
آب آشامیدنی آب گوارایی است که عوامل فیزیکی،شیمیایی وبیولوژیکی آن درحدی باشدکه مصرف آن عارضه سوئی درکوتاه مدت ودرازمدت درانسان ایجادنکند.

وجود بوی کلرنشان سلامت آب است.

طبق آمار برنامه عمران سازمان ملل متحد در سال ۲۰۰۶:

۱٫۱ میلیارد نفر به آب آشامیدنی دسترسی ندارند.
۲٫۶ میلیارد نفر به آب کافی برای بهداشت دسترسی ندارند.
۷۰۰ میلیون نفر در ۴۳ کشور با مشکل کمبود پیوستهٔ آب مواجه هستند.
۱٫۸ میلیون کودک زیر ۵ سال هر روز از ابتلا به اسهال به علت آشامیدن آب ناسالم می‌میرند.                                                 سالیانه 2.1میلیون مرگ در اثر اسهال در جهان به وقوع می پیوندد که 65درصد از این مرگ ها مربوط به آب ناسالم وغیر بهداشتی است.

 

فهرست مطالب:

فصل اول
هیدرولوژی و تعیین مقدار مصرف آب

فصل دوم

تهیه آب 
 الف)منابع آب
محافظت بهداشتی از چاه،چشمه و آب انبار
کاوش آبهای زیرزمینی
حریم بهره برداری از آبهای زیرزمینی
ب)مخازن ذخیره 

فصل سوم

خواص آب 
1-فیزیکی
2-شیمیایی
فلوئورزنی وفلوئورزدائی آب
3-بیولوژیکی 
قوانین مرتبط با آب

فصل چهارم

تصفیه آب و گندزدایی 
فن آوری های جدید درتصفیه آب

فصل پنجم

کلرسنجی 
تست PH
نمونه برداری شیمیایی ومیکروبی آب 
نمونه برداری التور
نمونه برداری یخ

فصل ششم

تجهیزات آزمایشگاه آب
محیط های کشت
آزمایشات آب
آزمایش میکروبی
آزمایش و تشخیص کلستریدیوم پرفرنژیس ( ولشای)
آزمایش التور


دسته:

پاورپوینت جامع و کامل درباره بهداشت آب

خرید آنلاین